Acties

Ontdek wat je al hebt

Lenen, huren, delen, tweedehands, repareren, vintage: nee, GoedeWaar.nl is niet van plan in de voetsporen van de Vrekkenkrant te lopen, maar dit mooie initiatief willen we je niet onthouden: buynothingnew.nl. Op deze site vind je allemaal ruiltips, links naar interessante websites om te (her)ontdekken wat je al hebt, of de kunst van het lenen en geven af te kijken. 


Buy Nothing New
drukt je met de neus op de feiten: wie heeft er geen overvloed aan spullen, bijvoorbeeld in je bomvolle kledingkast of op die gezellige rommelzolder? Als je gaat verhuizen, merk je dat pas. Grote kans dat je niet eens meer weet wat voor schatten daar verborgen liggen! Je kunt je inschrijven voor Buy Nothing New, dan ontvang je mails met inspiratie, ideeen en leuke tips en tricks hoe om te gaan met die herontdekte spullen.

Maandje niks kopen
Climax van dit initiatief is de Buy-Nothing-New-Maand, in oktober 2013, dan wordt iedereen uitgedaagd opnieuw te ontdekken en te genieten van wat je al hebt en opgeroepen om een maand lang geen nieuwe spullen te kopen. Het is een actie die je bewust maakt van wat we allemaal al hebben, met als doel te consuminderen en ons huidige bezit te herwaarderen. Resultaat? Een goed, opgeruimd gevoel en ruimte om meer geld uit te geven.  

Aanvullende gegevens