Geef je gereedschap een nieuwe kans bij Gered Gereedschap

Heb jij nog gereedschap dat je niet meer gebruikt en wil je eens lekker opruimen? Je kunt je gereedschap inleveren bij Gered Gereedschap.
Al het gereedschap wordt door de vrijwilligers van Gered Gereedschap opgeknapt en gerepareerd en verscheept voor scholingsprojecten elders in de wereld.

Wereldwijd leven honderden miljoenen mensen in armoede. Gered Gereedschap zet zich in om de levensomstandigheden van die mensen te verbeteren. Uitgangspunt daarbij is de overtuiging dat iedereen op de wereld recht heeft op een zelfstandig bestaan en dat mensen zelfstandigheid prefereren boven continue hulpverlening van buitenaf. Gered Gereedschap werkt vanuit een praktische instelling en gelooft dat concrete oplossingen grote veranderingen teweeg kunnen brengen.

Hierbij de inzamelpunten van Gered Gereedschap. Wil je meer weten over de werkwijze van Gered Gereedschap, kijk dan hier.

Controleer wel even welk gereedschap Gered Gereedschap graag wil hebben.

Hoe
Gered Gereedschap is er van overtuigd dat uitbreiding en versterking van het (technische) onderwijs en stimulering van (technisch) ondernemerschap in ontwikkelingslanden bijdraagt aan het oplossen van de armoede en de ontwikkeling van een regio of land.

Waarmee
De meeste ontwikkelingslanden beschikken niet over het gereedschap dat nodig is om de eigen talenten te benutten en te ontwikkelen. Gered Gereedschap ondersteunt technische scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden met –in Nederland opgeknapt – gereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines.

 

Aanvullende gegevens