WANTED: Fashionistas M/V PushFashionForward!

Met een kast vol kleding en een flink fashionbudget behoren jongeren tot een belangrijke doelgroep voor kledingbedrijven. Gebruik je macht als klant, geef je vóór 27 april op voor PushFashionForward!

Hoezo verschil maken?
Helaas worden arbeiders in kledingfabrieken in arme landen ‘uitgekleed’ om ons aan te kleden. Ze werken zich uit de naad en verdienen er zo weinig mee, dat ze er nauwelijks van kunnen bestaan. Het milieu heeft daarnaast flink te lijden onder het grootverbruik aan chemicaliën en waterverspilling in de kledingindustrie.

You’ve got the power!
Stoppen met kleding kopen van een merk dat een slechte duurzaamheidsscore heeft, is niet de oplossing. Maar, jij kunt wel jouw consumentenmacht gebruiken om de kledingindustrie positief te beïnvloeden. Check jouw favoriete kledingmerk op check.goedewaar.nl. Is het merk niet duurzaam?

Laat dan van je horen, kom in actie en geef het kledingmerk een positieve duw in de duurzame richting met Push Fashion Forward! Misschien zijn dankzij jou arbeiders in de kledingproducerende landen straks niet langer fashion victims!

Je kunt je nog tot 27 april opgeven
14 april maakten we tijdens een Kick off evenement de eerste merken bekend die een Push Fashion Forward-team achter hun broek krijgen. Welk merk push jij? Je kunt je nog tot 27 april aanmelden. Geef je dus voor die datum op, inclusief het kledingmerk dat je wilt verduurzamen en ontdek op welke manieren

Aanvullende gegevens