Jouw betrokkenheid

Wereldverbeterende kettingreACTIE: doe je mee?


Je kent de kettingbrief van vroeger vast wel. Een doorgeefbrief met aanstekelijk resultaat. ikkominactie.nl gebruikt dit idee als inspiratie voor een wereld- verbeterende kettingreACTIE, die vandaag begint. Deel jouw actie met anderen, zodat zij ook in actie komen! 

Een paar minuten van jouw kostbare tijd kunnen groot verschil maken! En je kunt er nog een cadeaupakket met duurzame spullen mee winnen ook!

Verschil maken
Ikkominactie.nl is een website waar acties worden verzameld die bijdragen aan een betere wereld, van het tekenen van een petitie tot vrijwilligerswerk. Dagelijks komen de bezoekers via de website in actie. Door te zoeken op tijd of onderwerp, maak je al binnen enkele minuten het verschil. Met de campagne kettingreACTIE laat Stichting Ikkominactie zien dat een kleine, eenvoudige actie al bij kan dragen aan een betere wereld. 

Persoonlijke actie
Selecteer een actie waar jij volledig achter staat of bedenk er zelf één; bijvoorbeeld de petitie tekenen om bijen te redden, vrijwillig taalles geven bij het asielzoekerscentrum of altijd zelf een tasje meenemen. Beschrijf in je eigen woorden waarom iedereen juist deze actie uit moet voeren. Jouw actie komt met je persoonlijke tekst en eventueel een foto tijdens de campagne op de homepage van ikkominactie.nl.

Deel je actie en win!
De uitdaging is vervolgens om je actie zoveel mogelijk in je netwerk te delen. Deel hem op al je social media en vergeet ook offline niet op werk of sport mensen aan te moedigen om in actie te komen. Diegene wiens actie het meest is gedaan wint een geweldig cadeaupakket vol duurzame producten!

Op de actiepagina van ikkominactie staan twaalf mooie acties, waar je aan kunt deelnemen. Deelname varieert van 2 minuten tot een uur. Natuurlijk kun je ook nog steeds je kleding checken op duurzaamheid, met de kledingchecker!

 

 

 

 

Aanvullende gegevens